Монтаж на котли за локално парно STROPUVA

Термо-Стропува ООД предлага монтаж на котли в цяла България, както и в Македония, Сърбия и Гърция

На вниманието на всички бъдещи и настоящи клиенти, при не съответствието на предварително гарантирани технически характеристики, а по точно непрекъснато горене по малко от 4 дни на въглища и по малко от 30 часа на дърва се свържете с нас.

Котлите СТРОПУВА могат да бърдат монтирани от всяка специализирана бригада, ако монтажа протича в строго съответствие с представена в техническия паспорт схема. Фирма Термо Стропува ООД предлага  консултации и обучения за монтаж на котлите.

За извличане на максимална ефективност от котлите, специалистите от Термо СТРОПУВА могат да ви посетят безплатно за настройка на монтирания котел за вашата сграда.

Нашите сертифицирани техници ще се погрижат, котела да бъде монтиран според стандартите на Stropuva и в кратки срокове. След монтаж екипите ни извършват тестове на системата, за да се гарантира правилна работа на монтираните съоръжения.

Качествения монтаж е от съществено значение за ефективността на отоплителната система, Термо-Стропува ООД работи само с качествени материали и части препоръчани от фирмата производител.

Технически паспорт, инструкция за монтаж и обслужване на котлите Termo Stropuva може да се изтегли тук: Паспорт Termo Stropuva.

Свържете се с нас сега на посочените в страница КОНТАКТИ телефони

Схема за вързване на котел СТРОПУВА към система за подово отопление:

Схема за вързване на котел стропува към подово отоплениеКликнете тук за да видите цялата схема.

 Допустимо е 10-15% стесняване на отвеждащата тръба.

Отопление на големи площи с котел Stropuva

Как да увеличим отопляемата площ? Със съвършена схема за отопление, включваща 4 котела на твърдо гориво Termo Stropuva. Размерете повече за отопление на големи площи с котли Stropuva